Over ons

Welkom op de pagina over KortingsWijzer.com

In augustus 2015 is KortingsWijzer online gegaan met als doel om iedereen bekend te maken met alle winkel kortingen, kortingscodes, actiecodes en aanbiedingen. Met als motto: “Pluk de actie van de dag, koop met korting”, willen wij laten zien dat het mogelijk is om meer waar te krijgen voor die zuurverdiende Euro’s! Het leven is al duur genoeg.

Aanbod
Elke dag vind je een nieuwe “actie van de dag” met bergen korting, een kortingsblog en tal van nieuwe kortingscodes. Wij doen ons best om het gehele web af te struinen.

Persberichten
Lees ook onze onlangs gepubliceerde persberichten met de laatste nieuwtjes over KortingsWijzer:
Persbericht – Officiele opening KortingsWijzer
Persbericht – Vernieuwde KortingsWijzer website

Linkpartner worden
Wij zijn constant opzoek naar partners waarmee wij kunnen samenwerken om de beste aanbiedingen te kunnen publiceren. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met KortingsWijzer dan kunt u ons vermelden op uw website. Klik hier voor meer informatie over onze linkpartners. Wanneer u ons vermeld op uw website zullen wij ook geheel gratis uw link vermelden bij onze linkpartners.

Social media
Onze samenwerking met u beperkt zich niet alleen door linkpartner van KortingsWijzer te worden maar zullen het ook op prijs stellen als u onze Facebook pagina wil liken of Twitter wilt volgen. U kunt ons op de volgende manier liken of volgen:

Facebook Twitter Linkedin Pinterest Google+
Close
Wij stellen het op prijs als u ons support
Door op 1 van de buttons te klikken, helpt u onze website beter te maken