Stedentrips Europa

Stedentrips Europa en de rest van de wereld

Bezoek 1 van de prachtige steden binnen Europa of erbuiten. Hier kunt u stedentrips vinden naar alle populaire steden die u zich maar kunt bedenken! Bezoek de Big Ben in Londen, vaar met je geliefde in een gondel door Venetie, bezoek het wereldbekende Colosseum in Rome of Camp Nou, het stadium van FC Barcelona in Barcelona. Wij doen ons best om naast de stedentrip aanbiedingen ook informatie te verstrekken met betrekking tot de bezienswaardigheden per stad. Wij hopen dat u hier vind wat u zoekt! Alvast een fijne reis!

Stedentrips Europa en de rest van de wereld

De Eiffeltoren in Parijs

Colosseum in Rome

Het Colosseum in Rome

Camp Nou, FC Barcelona

Camp Nou in Barcelona

Stedentrip aanbiedingen

Barcelona Berlijn Budapest Dublin Ijsland Kopenhagen Lissabon
Londen Madrid Marrakech Milaan Napels Parijs Porto
Praag Reykjavik Rome Sevilla Valencia Venetie

Stedentrip aanbieders

Bebsy kortingscodes | KortingsWijzer Kortingscode Citytijger online winkel overzicht. De laatste kortingscodes, acties en kortingen van Citytijger vindt je hier op KortingsWijzer! Van Nood Reizen kortingscodes | KortingsWijzer Kortingscode Pelikaan Reizen online winkel overzicht. De laatste kortingscodes, acties en kortingen van Pelikaan Reizen vindt je hier op KortingsWijzer! Kortingscode Suntip | KortingsWijzer Travelservice kortingscodes | KortingsWijzer

Bezienswaardigheden Steden

Bezienswaardigheden Barcelona
Bezienswaardigheden Valencia

Wat is een stedentrip?

Een stedentrip, of wel citytrip is een bezoek aan een willekeurige stad om te kunnen proeven van de cultuur.

Ze lijken immers een beetje op cultuurvakanties en stadsvakanties. U kunt bijvoorbeeld een stedentrip boeken om te kunnen shoppen, om te genieten van het eten of om de bezienswaardigheden met een georganiseerde rondtocht te bekijken van de rijke geschiedenis van de stad zoals musea, gebouwen & architectuur, natuur, stadions of kathedralen. Er zijn veel variaties in het boeken van een stedentrip:

Vervoer
Per vliegtuig, busreis of eigen vervoer

Aantal dagen
Varieert meestal tussen de 3 (weekend) en 7 (midweek) dagen. U kunt er ook voor kiezen om meerdere steden te bezoeken.

Accommodatie
Hotel, appartement, pension

Binnen Europa zijn steden zoals Barcelona, Rome, Londen, Venetie, Berlijn en Parijs erg poplulair. Buiten Europa zijn onderandere New York, Rio de Janeiro en Dubai in trek.

Vervoer stedentrip

U bepaalt zelf hoe u naar uw bestemming wilt reizen. U kunt reizen met uw eigen auto, maar u kunt ook kiezen voor en vliegreis stedentrip, stedentrip met luxe touringcar (bus), stedentrip ferryreis of per trein.

Vliegtuig
U kiest ervoor om een stedentrip te boeken per vliegtuig. Daarin heeft u vaker keuzes in verschillende vliegtuigmaatschappijen zoals Brussels airlines, transavia, KLM en meer. Op de meeste websites word er op basis van uw wens de beste kwalteit en prijs verhouding gegeven, omdat het per dag nogal verschilt qua prijs.

Luxe touringcars (busreis)
U kunt ervoor kiezen om een van de steden te gaan bezoeken per bus. Denk bijvoorbeeld aan steden zoals Parijs, Berlijn en Londen. Bekende organisaties zijn Peter Langhout reizen, D-reizen, Effeweg, van Nood Reizen of Kras.

Ferry
Denk bijvoorbeeld aan de Stena Line met bestemmingen zoals Engeland, Noorwegen, Zweden en Ierland. Aan boord kunt u genieten van een comfortabele overtocht met restaurants, bars, winkel en bioscoop. Ook beidt een ferry vaker de mogelijkheid om een huisdier mee te nemen aan boord.


Accommodaties

Meestal zijn er verschillende mogelijkheden met betrekking tot overnachtingen tijdens een stedentrip. De meeste toeristen kiezen voor een appartement of hotel. Hierin is vaker ook veel onderscheid in.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een luxe hotel of een comfortabel appartement. Tijdens een stedentrip zal u weinig in uw accomodatie aanwezig zijn. Daarnaast is er ook een keuze als het gaat om de ligging van de accomodatie.

Appartementen
Aanbieders hebben voor rugzaktoeristen of mensen die een stedentrip willen boeken een ruime keuze in low-budget accommodaties. Handig voor als u er weinig aanwezig bent omdat u de stad bezoekt. Als u dan toch voor luxe wilt kiezen, is er ook een ruime keuze.

Hotels
Ook als het gaat om hotels is er een ruime keuze. U kunt kiezen voor hotels met tussen de 2 en 5 sterren. Daarmee wordt de luxe van de hotels vertegenwoordigd: zwembad, ligging, fitness & wellness en andere faciliteiten.

Organisaties

Er zijn veel verschillende reisorganisaties met elk hun specialiteiten. Vaak is er een keuze tussen luxe reizen en goedkope reizen, last minute reizen en all inclusive reizen.

Hieronder ziet u een aantal reisorganisaties en boekingskantoren die wij gevonden hebben.

Stedentrip met vliegtuig
Bebsy, Suntip, Travelservice en Preisdaler

Stedentrip met touringcar
Effeweg, Preisdaler, Van Nood Reizen
En Pelikaan Reizen

Stedentrip met Ferry
Preisdaler

Vliegtickets
Budget Air, Budget Air en Wereldtarieven.nl

Hotels & accommodaties
Budget Air, Bebsy en Travelservice

Close
Wij stellen het op prijs als u ons support
Door op 1 van de buttons te klikken, helpt u onze website beter te maken